1-shot Demo för Resident Evil 2 remake ger dig 30 minuter att slutföra


med ungefär två veckor kvar till den efterlängtade remaken av Resident Evil 2 anländer på PC, PS4 och Xbox One, Capcom har prytt sina svindlande fans med ett awesome tillkännagivande av en förestående d emo. 1-Shot Demo kommer ut fredag på alla plattformar och lovar spända skräck-action i mer än bara ett sätt. Kolla in trailern!

så, vad är så speciellt med 1-Shot Demo och vad är upp med namnet? Enkelt uttryckt, har Capcom beslutat att skapa en mycket unik, tid-begränsad demo för Resident Evil 2. Spelare som Ladda ner demo och starta det, har bara 30 minuter att slutföra den. Om de inte gör det inom given tidsram, är det spelet över.

men devs över på Capcom var minst barmhärtig nog att tillåta spelare att dö under den halvtimme livslängden av demo. Så du behöver inte vara som försiktig men den någonsin-tickande klockan kommer utan tvekan lägga till mycket i redan skrämmande och skrämmande atmosfär av Resident Evil 2.

Leon’s välkomnande parti kan ha avbrutits, men din fly från polisstationen har bara börjat. Liknar den demo som vi har haft på olika evenemang eftersom spelet avtäcktes först på E3 2018, du kommer att kunna utforska R.P.D. du vill… men du ska vara på en tidsfrist. När dessa trettio minuter är upp, så är din demo!

om att inte få dig intresserad, du kommer bli glada att höra att oavsett hur du avslutar 1-Shot Demo, varje spelare möts kommer en helt ny trailer efter 30 minuter. Unik demo. Kontrollera. Ny trailer gömd inuti. Kontrollera. Vad är inte för att tycka om det!

sista gången spelare fick en likaså unik demo från en spelstudio var den ökända P.T. teaser demon från Konami. Projektet fick tyvärr aldrig se dagens ljus efter utgivarens faller ut med deras kult speldesignern Hideo Kojima.

Source link

Author: svenskgaming