Draco idéer att köra Frontier Wars Kickstarternästa vecka, Draco idéer kommer att köra en Kickstarterkampanj för Frontier Wars. Det är deras nya WWII brädspel av kommando, strategi och expansion. Spelet är utformat efter realtid strategispel och erbjuder flera olika scenarier av lek, att låta dig sitta ner för en snabb halvtimmes spel, eller hela vägen till en 2-timmars epic möten.

om spelet:

Frontier Wars sätter du i befälet över en av fraktionerna från WWII: USA, Storbritannien, Tyskland och Sovjetunionen, representerade med de 100 miniatyrer ingår i boxen. Erbjuder en upplevelse som liknar från datorn realtidsstrategi spel (RTS), som den berömda ”kommando och Conquer”, du kommer att behöva erövra territorier genom slaget, bygga konstruktioner som gör att du t o rekrytera nya soldater och öka din armé, samt hantera din hand av kort (resurser) för att uppnå seger.

spelet är redo för 2 till 4 spelare ( expansion upp till 6 spelare kan spela), och det har perfekt för alla typer av spelareinte bara de intereste d i historiska el ler krigsspel. Med mycket detaljerade bilder och bra kvalitetskomponenter är vi säkra på att detta spel kommer att finna sin plats i många spel samlingar.

de viktigaste egenskaperna av spelet är:

  • lätt att lära: reglerna kan förklaras på under 10 minuter.
  • svårt att master: med en hög taktisk strategi för placeringen av trupper och användning av korten.
  • låg lycka faktor: med inga tärningar, så det finns mycket lite tur deltar i spelet.
  • snabbt och roligt att spela: Spelet utvecklas snabbt i ett mycket roligt sätt, fler spelare desto bättre!
  • skalbart spel: både i antalet spelare och scenarier, så att du kan spela från 30 minutres till 2 timmars spel.

KällaSource link

Author: svenskgaming