Mitt i veckan snuttar – bordsskiva Gaming nyheter-TGNär det redan onsdag. Jag vet inte om dig, men min vecka har skrikande av. Jag antar att vara super upptagen kommer att göra det till dig. Jag vet att temperaturen här i GA är tänkt för att botten idag. Verkar som vintern har slutligen beslutat att starta upp. Jag antar att bättre sent än aldrig. Bäst att ta en kopp varm choklad och ett par lagom stora gaming berättelser.

idag på den tallrik som vi har: nya utgåvor tillgängliga från Kraken Dice, Deco Dice upp på Kickstarter och Rebel Minis mörka håll Kobold Horde Pack & Kobold scouter.

nya utgåvor tillgängliga från Kraken tärningar

vi gjorde att sak där vi oavsiktligt kramade ett annat skepp för hårt och det rann ut dess tärningarna överallt. Någon som vill hjälpa rensa dem?

deco Dice upp på Kickstarter

införa Deco Dice från smutsiga Vortex, polyhedral tärning set med ett omisskännligt utseende präglas av stil, enkelhet och design. Här på studion förstår vi att spelare kan aldrig ha tillräckligt tärningarna i samlingen. DV-teamet har inspirerats att skapa något speciellt – en unika, högkvalitativa dice set inspirerat av strömlinjeformad estetik av Art déco-rörelsen.

rebel Minis mörka håll Kobold Horde Pack & Kobold scouter nu tillgänglig

vi hade en massa uppbackare ber om extra, så jag är glada att tillkännage den mörka håll Kobold Horde Pack och Kobold scouter är upp på hemsidan! Du kan se dem här: rebelminis.com/dahogo.html tack för ditt stöd!Source link

Author: svenskgaming