Modiphius Releases Conan banditenConan reste vida över alla Hyboria. Under den tiden, var han känd som många saker, inklusive en banditen. Modiphius låter dig komma in i den delen av sitt liv med deras Conan de banditen sourcebook för Conan RPG. huvud ut till de stora öknarna och göra ditt eget namn själv bland nomader.

i denna bok:

Conan banditen är den kompletta guiden till den nomadiska banditer av Hyborian ålder, tillhandahålla alla resurser för att köra kampanjer som omfamna sökvägen till banditen, eller påverkas av det tecknen Spelledare och spelare. Här på dessa sidor är alla de resurser som behövs för att väcka till liv denna outlaw värld!

nytt material att expandera din Conan kampanj, med banditen-tema kaster, berättelser, bakgrunder och utrustning, så att du kan skapa din egen unika banditer, nomader och raiders.

  • A gazetteer som täcker de riken som Conan och hans banditer plundrade — Khauran, Turan, och stadsstaten Zamboula.
  • beskrivningar av viktiga dignitärer och avfällingar i regionen, inklusive Herren av Khawarizm, Kings Yezdigerd och Yildiz av Turan, Shah Amurath, Queen Taramis och hennes djävulska tvillingsyster Salome, Constantius höken, Baal-ptor Strangler av Yota-pong, den ökända pirat Sergius av Krosha och de skälmskt Zaraporaskan rogue Olgerd Vladislav.
  • bestar och onaturliga monster — gamar, järn statyer, öken devils, gigantiska rukhoch djävulen i järn själv, Khosatral Khel.
  • en guide att köra banditen kampanjer, med nya regler för räder och plundring och banditen-carousing temaevenemang att fylla tiden mellan räder.
  • gudar och magi av nomadiska landområden, inklusive kulter av Erlik, Ishtar, Tarim, och Yazadi och magiska artefakter såsom den legendariska Tulwar av Amir Khurum.
  • A uppskrivning av Conan under perioden han levde och andades livets banditen, tillsammans med sina mest ökända anhängare.
  • riktlinjer för kör en öken nomad camp, rekrytera banditer, överleva i de fientliga miljöerna i sydost, och beskrivningar av belöningar och farorna med räder.

KällaSource link

Author: svenskgaming