Nya Salem 2nd Edition tillbaka upp på Kickstarterkampanjer inte alltid panorera ut första gången. Det är bra. Det finns ingen anledning att ge upp hoppet för evigt. Titta bara på Overworld spel och deras kampanj för nya Salem 2: a upplagan. Deras ursprungliga kampanjen göra inte det. Men deras andra försök är uppe på Kickstarter nu och de är redan över deras mål.

om kampanjen:

efter en tidigare kampanj för nya Salem misslyckades (det nått 93% finansiering i oktober av 2018), skissningen, ange samling och dold identitet spelet har varit nystart i en ny kampanj. Overworld spel har åter placerad det som nya Salem 2nd Edition i stället för en expansion.

ordet ”expansion” har ersatts med ”upgrade kit” som expansionen i princip alltid var ett sätt för 1st Edition ägare att få själva uppgraderas till 2nd Edition. Kampanjen har en ny layout, billigare frakt för EU uppbackare, en 2nd Edition box i Deluxe Upgrade Kit Lojalitetsnivå och många små och stora förändringar på visuella och textuella element utifrån feedback från över 200 uppbackare, branschexperter och de som var nöjda för att ge förslag till förbättringar.

kampanjen är redan över finansiering målet med fortfarande 22 dagar kvar för att gå.

KällaSource link

Author: svenskgaming