Quined spel lanserar La Stanza Kickstarterjag har faktiskt en hemlig kärlek för inredning. Jag kan fastna i timmar leker med rum arrangemang i Sims 4. Så, med detta i åtanke, det låter som Quined Games’ La Stanza är rätt upp min gränd. Spelare måste ta konstverk och placera dem runt deras herrgård. Det är en vanlig och en deluxe edition upp på Kickstarter nu.

från kampanjen:

nyaste spelet genom Paulo Soledade och Nuno Bizarro Sentieiro tar dig till Italien. En herrgård från 1500-talet är inställningen för detta spel, du ska förvärva målningar av välkända individer, som William Shakespeare eller Michelangelo. Var och en av dessa målningar ger dig en särskild åtgärd i ett av fem rum. Du behöver ha dessa målningar i din personliga utbudet att utföra motsvarande åtgärd.

Vi kommer att erbjuda en mycket speciell deluxe-version av spelet som endast finns här via kickstarter kampanjen. Mer hjälparna vi får ju mer lyxiga denna deluxe version kommer att vara! Gå med oss nu och vi kommer att låsa upp några otroliga stretch mål för spelet!

kampanjens ca 4/5 av vägen till sitt mål med 22 dagar kvar att gå.

KällaSource link

Author: svenskgaming